Udany Rodzinny Festyn Koksowników 2019

Było rodzinnie, wesoło i przyjemnie. I tak właśnie miało być. Rodzinny Festyn Koksowników 2019 był bardzo udaną imprezą.

W słoneczną sobotę 14 września b.r. w ośrodku „Ciechan-Zdrój” nad zalewem w Siamoszycach odbył się już kolejny Festyn Rodzinny Koksowników dla członków związku oraz ich rodzin zorganizowany przez NSZZ „ Solidarność” Koksowni Przyjaźń.
W trakcie trwania Festynu Dzieci miały możliwość skorzystania z wielu atrakcji, w postaci ogromnych, kolorowych dmuchanych zamków i zjeżdżalni, trampolin oraz przejażdżki konno. Nie zabrakło również dobrego jedzenia. Dla miłośników grilla były kiełbaski i karkówka. Inni mogli cieszyć podniebienie niezapomnianym smakiem bigosu. Rodzice natomiast mogli pokazać swoje zdolności na parkiecie przy muzyce zespołu „HELOU”. Wszystko się udało, dzieci oraz ich rodzice z festynu odjeżdżali z uśmiechem na twarzy co jest dla nas najważniejsze. Cieszymy się również z pogody, która nas w tym dniu nie zawiodła – powiedział Przewodniczący NSZZ „Solidarność” Zenon Fiuk.
Pełni wrażeń po tegorocznej bardzo udanej imprezie z niecierpliwością czekamy na kolejny festyn. Do zobaczenia za rok!

>>>>>>>>>> GALERIA ZDJĘĆ Z FESTYNU RODZINNEGO <<<<<<<<<<